Dezvoltare personală

Asta știu eu despre tine!

august 19, 2012
ziua in care m-am iubit cu adevarat

Distribuie!

Nu știu alțîi cum sunt, dar eu recunosc că petrec foarte mult timp întrebându-mă cine ești tu… Cine ești tu cu adevărat, dincolo de statut, dincolo de etichete, dincolo de roluri, dincolo de măști, dincolo de aparențe.

Cel mai important lucru pentru mine, este să te cunosc cu adevărat! Vreau să știu cine este persoana cu care am creat o conexiune spirituală atât de profundă, cine este persoana, care săptămânal, stă în fața monitotului și urmărește cu atenție ceea ce vreau să îi transmit, cine este persoana care, cu drag, cu răbdare, cu speranța în suflet îmi citește cartea? Și ce așteptări are ea de la mine?

De foarte multe ori, ultimul gând care îmi răsare în minte înainte de a adormi, are legătură cu tine. Mă întreb :

Care sunt nevoile tale?

Care sunt durerile tale?

Cum aș putea să te ajut să vindeci până și rănile tale cele mai profunde?

De ce?

Pentru că eu cred cu tărie că fiecare dintre noi are dreptul la fericire! Iar rolul meu este acela de a te ajuta să descoperi și să trăiești fericirea autentică!

În urmă atâtor întrebări și încercări de a te cunoaște, am aflat despre tine următoarele lucruri:

Eu știu despre tine că ești om! Ești acel om frumos, în căutarea identității, în căutarea sinelui autentic. Mai știu despre tine că ai suflet. Un suflet mare și înțelegător, un suflet vulnerabil, dar  puternic, un suflet simplu, dar  special. Știu că uneori suferi și te simți neputincios. Știu că ai probleme,care uneori te copleșesc. Știu că sunt momente în viața ta în care te simți singur și pierdut, și momente în care simți că nu te înțelege nimeni. Știu că sunt momente în care cazi cu aripile frânte, lipsit de speranță.

Știu că uneori ai impresia că nimeni și nimic nu te poate ajuta, și că nu vei putea  ieși curând la suprafață. Știu că uneori te pierzi în galeriile sufletului tău și îți înăbuși sentimentele, gândurile, și speranțele. Alteori, te uiți în jur și îți e greu să găseșți ceva de care să te agăți, care să te mențină la suprafață. Uneori, ești speriat, înfricoșat, înspăimântat. Alteori, te simți trădat, înșelat, neînțeles, respins, confuz. Și cred că îți este greu să îți trăieșți prezentul și să îți construieșți viitorul, pentru că nu încă nu știi cum poți scăpa de fantomele trecutului, care te urmăresc, te bântuie, te controlează.

Și de cele mai multe ori mă identific cu tine. Am fost acolo, și am trăit tot ceea ce trăieșți și tu. Și îmi amintesc cât de mult tânjeam, de fiecare dată când mă zbăteam în suferință, să găsesc un suflet, care să mă ajute. Mi-aș fi dorit să fi existat cineva, care să mă înțeleagă, cineva care să nu mă judece, care să fie acolo pentru mine. În schimb, m-am trezit de fiecare dată în întuneric, într-un abandon total. Și am trecut singură prin asta, de fiecare dată. Dar am reușit să mă vindec! Și am făcut-o prin iubire… iubire pe care astăzi îmi doresc să o revars asupra ta. Vreau să îți transmit nu acea iubire, care te critică sau care vrea să te îndrepte, ci acea iubire care te acceptă, care te îmbrățișează, care îți dă forță. Pentru că eu cred în tine! Și îmi doresc să te ajut să te vezi așa cum ești: frumos, demn, puternic, autentic!

Pentru că știu că devii puternic, atunci când începi să crezi în propria persoană, atunci când eșți conștient că poți îndeplini  orice îți propui. Pentru că știu că ești frumos, atunci când puterea și determinarea te împing să străluceșți urmându-ți propria cale, indiferent de obstacolele, care îți apar în cale. Pentru că știu că devii de neoprit atunci când le permiți greșelilor tale să te educe, și încrederii să se consolideze pe măsură ce experimentezi. Știu că devii cu adevărat de neoprit, atunci când cazi, când te ridici, te scuturi de praf, priveșți către stele și hotărăști să mergi mai departe.

Indiferent de profunzimea suferinței tale, vreau să știi că viața nu trebuie să fie o zbatere, nu trebuie să înduri și să trăiești în agonie, nu trebuie să te zbați, să te sacrifici și să te declari învins… Fericirea există, și ea se află ascunsă adânc în tine! Sunt aici pentru a-ți spune că nu ești singur, că te înțeleg perfect, și că știu că se poate să depășești durerea.

Am scris pentru tine cartea “Trăiește autentic!-Descoperă secretul fericirii”, în care îți explic pas cu pas cum poți să scapi de problemele cu care te confrunți în momentul de față, folosind o metodă cunoscută de doar 5% din populația globului, cum poți să scapi de demonii trecutului, cum poți să te detașezi de persoanele, care nu au încredre în tine, care te descurajează și te critică, cum poți să scapi de fricile care te țin pe loc și nu-ți dau voie să evoluezi, toate pentru a-ți elibera sufletul, pentru a te ușura de povara pe care o porți în acest moment, și pentru a te transforma într-un om fericit pentru tot restul vieții tale.

Învățătura mea nu este intelectuală. Învățătura mea este practică. Cartea “Trăiește autentic!- Descoperă secretul fericirii” are un caracter reparatoriu, de refacere a echilibrului sufletesc. Rolul ei este acela de a te ajuta să descoperi soluții și să vezi frumusețea ta și frumusețea lumii în care trăiești. Tu alegi dacă vrei să te zbați în suferință și să primeșți ceea ce ai avut și până acum, sau dacă vrei să trăiești cu adevărat, la intensitate maximă, și să te bucuri de viața care ți-a fost dată. Nu uită însă, timpul trece repede, și dacă nu acționezi azi, poate mâine va fi prea târziu! Sunt momente pe care nu le mai poți recupera! Ce alegi să faci astăzi pentru tine?

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

1 Comment

  • nagy maria august 27, 2012 at 1:27 pm

    Da de-abia astept sa achizitionez aceste carti care sa-mi schimbe viata!chiar am nevoie foarte mare de ele!am citit articolul si simt ca se va schimba curand si viata mea in stari pozitive!va multumesc

  • Leave a Reply