Dezvoltare personală Povești de viață

Eliberare – povestea lui Viorel

februarie 3, 2014

Distribuie!

Un nou articol din categoria „Exprimă-te!”. Astăzi, vom afla povestea lui Viorel. Lasă un comentariu în care să-ți spui părerea. Iată ce ne împărtășește Viorel:

M-am eliberat. De astăzi sunt liber. Sunt liber să spun ce vreau și când vreau fără să conteze ce spun ceilalți.

Până în prezent, îmi era frică să recunosc ce simt față de o persoană, care m-ar putea umili – din acest moment, îmi este mai ușor.

Până acum, îmi era greu să accept respingerea (mă refer la respingerea venită din partea persoanelor la care țin foarte mult), dar acum sunt conștient că pot suporta și trece peste asta.

Până acum, îmi era greu să tolerez jigniri de la o persoană la care țin foarte mult (pe care o iubesc). Simțeam că vorbele aspre îmi produc durere. Acum, e foarte posibil să doară, dar pentru o perioadă de timp mult mai scurtă.

Interesant, deși loviturile provocate în punctele sensibile, de multe ori doboară sau slăbesc, pe mine m-au învățat o lecție importantă: „Nu contează deloc ce spun alţii despre mine. Absolut deloc. Importantă este imaginea pe care o percep eu despre mine”.

Ce spun ceilalţi – sunt doar păreri. Indiferent dacă sunt bune sau rele, sunt doar păreri.

Este o lecţie, care m-a învăţat să recunosc ce simt pentru fiecare persoană indiferent de consecinţe (şi în special de interpretări eronate).

Mă simt liber.

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

3 Comments

  • Laurentiu februarie 5, 2014 at 11:43 am

    Ma regasesc in acest articol. Am avut momente cand eram afectat de jignirile celorlalti – pur si simplu le simteam ca pe un atac la persoana.
    Este o lupta dificila cu tine insuti – sa nu te lasi prins in capcana presiunilor venite din afara in anumite momente. Pana la urma e o lupta continua pe care o duci pentru propria persoana.

  • Raluca februarie 5, 2014 at 6:23 pm

    Cred ca ar fi utile cateva indicatii / mici sfaturi care sa sprijine depasirea unor astfel de probleme.

  • Lina mai 27, 2014 at 8:10 pm

    Chiar mi-a placut acest articol. Si daca sincer, vreau sa devin si eu, o asa persoana careia sa nu-i pese de parerile altora.Problema ramine, doar cum?!

  • Leave a Reply