Dezvoltare personală Evoluţie personală

Când eroii sunt printre noi… mulțumim, AutoBoca!

martie 7, 2018

Distribuie!

Nu este greu să observăm că între noi, oamenii, există diferenţe. De-a lungul timpului am învăţat însă că nu este benefic să ne comparăm cu ceilalţi, ci doar cu noi înşine în etape anterioare ale vieţii noastre, pentru a vedea cât de mult am evoluat şi unde am ajuns ca şi oameni.

Sunt însă momente în care inevitabil, a ne uita la ceilalţi ne ajută să ne numărăm binecuvântările, să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că ne-a înzestrat cu anumite abilităţi şi talente şi să învăţăm cum să le folosim pentru a-i ajuta şi pe cei mai puţin norocoşi decât noi.

Pentru că din păcate, în lume sunt oameni cu care soarta a fost mai crudă şi care nu se pot ajuta cu propriile forţe sau resurse, așa cum o facem noi.

Se spune că gradul de evoluție al unei societăți se vede după modul în care aceasta își tratează animalele, bătrânii și persoanele cu dizabilități. Iar unii romani, chiar dacă sunt plecati în străinătate, arată cât suntem de civilizați și responsabili ca și popor, alăturându-se unor cauze, așa cum a făcut-o și Constantin Boca, despre a cărui inițiativă de a ajuta am să îți vorbesc puțin mai jos.

Fie că vorbim despre animale, tineri, bătrâni, orfani, fie că vorbim despre copii din familii neajutorate sau copii cu dizabilităţi, cu toţii trebuiesc ajutaţi de către cei ca noi. Pentru că noi suntem cei care pot.

Personal am pornit pe acest drum al ajutării semenilor de la o vârstă destul de mică, din dorinţa mea de a salva dacă nu toată lumea, măcar o parte din ea.

Astfel am intrat în viaţa celor cu dizabilităţi, în special a copiilor cu autism. Sper că ceea ce am făcut până acum să fi contat, pentru că am făcut cât am putut pentru o singură persoană. Şi, deşi este greu să recunosc, dat fiind orgoliul meu de salvator, am avut la rândul meu nevoie de susţinerea şi suportul altor oameni cu suflet bun, pentru a duce acest ajutor la un alt nivel.

Iar unii dintre cei ce m-au ajutat să ofer mai mult copiilor cu autism şi cu diverse alte tulburări neurologice şi alte întârzieri de dezvoltare, au fost cei de la AutoBoca, o companie de rent-a-car creată de Constantin Boca, un om cu suflet mare, care deși locuiește in Londra de foarte mulți ani, susține cu mare drag societatea Românească și oamenii mai puțin norocoși care fac parte din ea.

Astfel că, pentru fiecare formular de feedback completat de către clienţii săi, AutoBoca a donat Asociaţiei de Dezvoltare, Evoluţie şi Educaţie ADEE, câte un euro. Până acum, 500 de clienți AutoBoca au completat formularul de feedback, prin urmare au fost donaţi 500 de euro pentru a susţine programul “Evaluare şi intervenţie timpurie la copiii cu autism”.

“Evaluare şi intervenţie timpurie la copiii cu autism” este un program GRATUIT prin care evaluam copii cu vârste cuprinse între 1 şi 4 ani, care nu au mai fost evaluaţi psihologic până în prezent (pot avea însa evaluare psihiatrică) şi care prezintă suspiciuni ale diverselor tulburări neurologice sau neuropsihice de dezvoltare, cum ar fi autismul, ale cărui prime semne sunt lipsa contactului vizual, incapacitatea copilului de a răspunde la nume, inabilitatea sa de a iniţia sau menţine contacte sociale, întârzierea limbajului, comportamente neadecvate, autostimulari etc. Pe baza acestor evaluări se poate pune bazele unei intervenţii timpurii prin care copilul poate recupera chiar până la 80% din întârzieri. Cu cât vârsta copilui este mai mică, cu atât şansele la recuperare sunt mai mari.

AutoBoca ne va susţine acest proiect în continuare, donând ceea ce se va strânge pe parcursul acestui an în urma completării acestor formulare de feedback, aşadar, dacă eşti client AutoBoca, asumă-ţi si tu responsabilitatea socială şi timp de câteva minute spune-ţi părerea legată de serviciile companiei. Un click de-al tău trimite 1 euro către programul de evaluare, transformându-te în eroul unor copii cu nevoi speciale! Mai multe despre campanie poţi afla aici: Campanie AutoBoca pentru Asociația ADEE, iar mai multe despre AutoBoca poţi găsi pe site-ul lor Autoboca.ro şi pe pagina de Facebook AutoBoca. Noi le mulţumim din suflet pentru ajutor!

În încheiere te îndemn ca, dacă ai cunoştinţe cu copii ale căror vârste sunt cuprinse între 1 şi 4 ani, ce au suspiciuni de întârzieri de dezvoltare, diverse tulburări sau chiar autism, să îi îndrumi către noi, pentru o evaluare gratuită, cât mai repede, pentru că înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă. Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply