Dezvoltare personală

Femeia știe!

mai 5, 2012

Distribuie!

Este incredibil cat de mult au evoluat lucrurile in ultimii ani. Informatii, tehnologie, lumea este intr-o continua schimbare. Parca timpul trece mai repede iar responsabilitatile noastre se inmultesc. Te adaptezi sau te pierzi. Iar femeile sunt dovada clara a adaptabilitatii.

Astazi rolul femeii in societate este cu totul altul decat in trecut. Nu mai suntem privite ca simple mame si gospodine, si am lucrat din greu pentru asta. Am invatat sa luam atitudine si sa luptam pentru drepturile noaastre. Dreptul de a fi frumoase, dreptul de a face cariera, dreptul de a ne exprima si sustine cu tarie parerile. Suntem tot mai independente si tot mai puternice. Urcam cu repeziciune pe scara sociala. Si pentru asta meritam tot ce e mai bun!

Suntem finite complexe si insetate de dezvoltare. Ne place la nebunie sa aratam bine, sa vorbim frumos si tindem catre perfectiune. Acumulam cantitati impresionante de cunostinte. Vrem sa demonstram ca suntem capabile sa facem fata tuturor provocarilor, indiferent de natura lor. Si de cele mai multe ori reusim. Avem nevoi pe care ni le satisfacem si o mare de informatii care ne sunt la indemana. Uneori insa, ne este greu sa selectam informatiile calitative si riscam sa pierdem timp pretios. Dar in ajutorul nostru vin revistele pentru femei.

Astazi vreau sa iti prezint o revista pentru femei care contine foarte multe informatii excelente. FemeiaStie este o enciclopede de lifestyle feminin. Aici gasesti articole din principalele domenii ale vietii: frumusete, sanatae, dragoste si relatii, familie, cariera si bani, timp liber, lifestyle, casa si gradina, spiritualitate si socializare. O selectie pretioasa de informatii si articole valoroase pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Daca esti femeie si timpul tau conteaza, atunci acesta este locul potrivit pentru tine!

Fa si tu parte din aceasta comunitate a femeilor cu suflete frumoase!

Femeia Stie! www.femeiastie.ro

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply