Dezvoltare personală Relaţii de cuplu Relaţii interumane

Cum să ai parte de mai mult sex

iulie 12, 2010

Distribuie!

Ai fost vreodată atât de ocupat sau afundat în rutină, încât să nu mai ai dispoziția necesară pentru a face sex? Dacă răspunsul tău este unul afirmativ, iată câteva trucuri care te-ar putea ajuta să revii în forță, fără să depui prea mult efort. Ai nevoie doar de tine și de un partener.

Pasul 1

Gândește sexy. Să te gândești la actul în sine și să-ți imaginezi pas cu pas ceea ce trebuie să faci poate reprezenta un bun preludiu. Gândește-te la cât de minunat a fost ultimul tău orgasm și imagineza-te simțind asta din nou în viitorul apropiat. Gândește-te la cum să-ți abordezi perechea, astfel încât să reacționeze pozitiv. Dacă nu ești tu cel care ia inițiativă de obicei, e timpul să începi! Nu are de ce să-ți fie rușine, ba din contră, ar putea reprezenta o surpriză plăcută pentru partener, care se va simți ușurat că nu îi mai revine doar lui sarcina aceasta.

Pasul 2

Acum, dacă mintea ta este pregătită, e timpul să îți tratezi trupul. Trebuie să îți pregătești corpul pentru a fi gata de acțiune. Începe cu un dus fierbinte, sau o baie cu spumă. Asta presupune să te dezbraci, așa că, înainte de toate, privește-te în oglindă, admiră-ți corpul, fă-ți un compliment, observă care sunt părțile tale frumoase și atinge-le. Deja te simți sexy?

Pasul 3

Dacă partenerul tău este prin preajma, cere-i să-ți facă un masaj mai întâi. Asta îți va pune sângele în circulație. În plus, nu e nimic mai senzual ca două mâini plimbându-se ușor pe corpul tău. Amintește-ți totuși că sunteți doi și este bine să-i întorci și tu favorul.

Pasul 4

Aspectul este foarte important. Dacă vrei să atragi privirea, îmbracă cea mai sexy pereche de lenjerie pe care o deții,  iar dacă nu ai una, un sutien și o pereche de chiloței, care să se asorteze, sunt suficiente. Sau poate vrei să apari pur și simplu în costumul Evei. Domnilor, poate exista o pereche de tanga pe care partenera v-a rugat să îi purtați. Faceți-o, (prietenii nu au de ce să afle) dacă vreți să crești șansele de a trăi o noapte sălbatică.

Pasul 5

Acum  miroși bine, arăți bine și eșți relaxat. Aș spune că ești gata de acțiune, dar poate nu e chiar așa. Dacă ești într-o relație de ceva vreme, uneori să faci toate aceste lucruri te poate ajuta, însă alteori acest ritual te poate adormi. Deci, dacă orice altceva da greș, poți încerca să privești un film pentru adulți. Știm că, bărbații sunt pentru, dar doamnelor, de ce sunteți împotrivă? Nu toate aceste filme sunt la fel, poți găsi unul pe gustul tău. Îndrăznește! Cu siguranță, vei avea parte de ceva acțiune.

Dacă ceea ce ai citit până acum este clar, îți voi da, în final, câteva trucuri și advertismente pe care să le iei în considerare. În primul rând, iubește-ți corpul indiferent de cum arată, găsește ceva să lauzi la el. Sexul este ceva natural și este în regulă să îți dorești să o faci, așa că nu te simți vinovat pentru asta, și nu uita, mai întâi de toate, trebuie să te protejezi dacă vrei să nu ai parte de surprize!

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply