Dezvoltare personală

I have a dream!

noiembrie 15, 2017

Distribuie!

Dacă eşti abonat la Arta Educaţiei sau citeşti constant articolele mele, atunci ştii povestea din spatele acestui blog şi cel mai probabil cunoşti şi unele lucruri despre mine. Asta pentru că mi-am dorit să comunicăm autentic şi am împărtăşit cu tine multe etape din viaţa mea, şi am vrut să ştii ce mă îndreptăţeşte să te ghidez prin intermediul a ceea ce scriu, sau prin psihoterapie, dacă ai ales sau îţi doreşti să lucrezi cu mine.

De multe ori ţi-am vorbit în calitate de psiholog şi psihoterapeut, dar în ultima perioadă ţi-am vorbit şi din perspectiva omului ce lucrează ca şi coordonator şi terapeut ABA cu copiii cu autism. Pentru că am înfiinţat şi un ONG prin care îmi doresc să îi ajut pe aceşti copii mai puţin norocoşi decât noi, cei cu care Dumnezeu a fost mai blând.

Am mai spus şi cu alte ocazii că undeva în trecutul meu am realizat că în mine se ascunde un salvator şi mă consider extrem de norocoasă pentru că am conştientizat care îmi este menirea. Acesta este motivul pentru care  am încercat continuu să mă pun în slujba altora aşa cum pot, atât cât pot. Ştiu că e dificil să schimb lumea, dar mai ştiu că stă în puterea mea să salvez ceea ce pot schimba în jurul meu.

Aşa că mi-am asumat rolul de salvator, cu tot ceea ce implică el. Uneori sacrificii, alteori bucurii, uneori sentimente de neputinţa pentru că mi-aş fi dorit să fac mai mult, alteori frică de necunoscut. Însă întotdeauna crezând în puterea mea de a îmbunătăţi ceva. Asociaţia de Dezvoltare, Evoluţie şi Educatie-ADEE este una din formele prin care eu mi-am asumat complet rolul de salvator, rolul pe care îmi doresc să îl joc cu seriozitate până la sfârşitul experienţei mele pe acest pământ.

În cadrul Asociaţiei noastre, încercam să ajutăm copiii cu autism astfel:

– Evaluări pentru comisia de încadrare în grad de handicap (completarea fișei speciale și timbrul psihologului clinician);
– Evaluarea tuturor ariilor de dezvoltare și interpretarea acesteia;
– Planuri de intervenție personalizate, pe baza evaluării inițiale;
– Coordonarea programelor de intervenție;
– Terapie ABA adaptată nevoilor fiecărui copil;
– Evaluări logopedice;
– Intervenție logopedică personalizată;
– Psihoterapie pentru copii – gestionarea emoțiilor și a comportamentului;
– Consiliere, psihoterapie și ședințe de parenting;

Ne dorim să trecem la pasul următor. Acesta presupune un program GRATUIT de evaluare şi diagnostic precoce al copilaşilor cu vârste cuprinse între 1 şi 4 ani. Pentru a transforma acest vis în realitate, avem nevoie de fonduri şi ne dorim să găsim şi alte persoane cu suflet bun care să pună câte o cărămidă la baza construcţiei noastre, pentru că

noi vrem să construim o fărâmă de lume mai bună. De aceea căutăm oameni cu aceleaşi valori ca ale noastre. Căutam eroi, oameni ce înţeleg şi simt compasiunea, oameni dispuşi să fie salvatori împreună cu noi.

Dacă simţi că poţi fii şi tu astăzi eroul unui copil cu autism şi să şutii programul de evaluare gratuită, atunci donează orice sumă în contul: Asociația ADEE RO75RNCB0074153721650001, BCR Sucursala Sector 3.

Dacă ai un copil pe care vrei să îl evaluezi, sau ai cunoștințe care doresc evaluarea copilului sau alt tip de activitate din cele enumerate mai sus, atunci trimite un mesaj pe pagina Asociația ADEE  sau sună la telefon la 0728 697 044 – Psiholog Andreea Săvulescu.

Te rog dă share acestui articol pentru ca el să ajungă la oamenii care au nevoie de ajutorul pe care noi putem să îl oferim!

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă. Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply