Sănătate

INTALNIRE cu terapeuta si autoarea LISE BOURBEAU la BUCURESTI, in seara zilei de 16 OCTOMBRIE!

septembrie 1, 2013

Distribuie!

Dragii mei, vă invit să participați la o întâlnire cu autoarea LISE BOURBEAU în scopul descoperirii adevăratelor cauze ale diverselor afecțiuni și aplicarea unei metode extrem de eficiente, numită „metodă ascultă-ți corpul!” Iar dacă vă înscrieți și specificați că sunteți cititori ai site-ului Artă Educației, beneficiați de 10% reducere! Ne vedem pe 16 octombrie!

Autoare a 20 de cărți, printre care și best-seller-ul „Ascultă-ți corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”, Lise Bourbeau a furnizat tuturor cititorilor săi rețeta perfectă pentru o viață echilibrată. Prin intermediul cărților publicate și cursurilor practice pe care le-a susținut de-a lungul carierei sale, metodele sale au fost împărtășite direct, în beneficiul tuturor persoanelor care au vrut să experimenteze stilul de viață propus de ea.

Peste 40.000 de persoane cu cazuri clinice, timp de 30 de ani, au fost ajutate și motivate de specialista în metafizică Lise Bourbeau, în descoperirea adevăratelor cauze ale afecțiunilor și ale bolilor de care sufereau. Autoarea are convingerea că, orice problemă de ordin fizic reprezintă efectul unei probleme inconștiente manifestate pe plan emoțional și mental, iar metafizică este necesară în tratarea bolilor, ca o varianta complementară.

În 1982, Lise Bourbeau a înființat Școală „Listen to your body”- cel mai important centru internățional de dezvoltare personală din Quebec, unde cursurile practice și filizofia de viață a terapeutei ajută oamenii să se cunoască mai bine, să își vindece rănile emoționale și să redescopere iubirea de sine.

Metoda „Ascultă-ți corpul!”, creată de Lise Bourbeau, a fost împărtășită direct în cadrul conferințelor și seminariilor din peste 20 de țări.  Autoarea vine la București, în data de 16 octombrie, pentru a ajuta oamenii să depasesca situațiile dificile și să obțină schimbări concrete în modul de a trăi.

Pentru mai multe informații și înscrieriaccesați pagina oficială a evenimentului:   https://www.facebook.com/events/237314176416657/ .

Pentru a beneficia de discount de 10% folosiți codul de înscriere ArtaEducatiei.

Aceasta a fost Lise Bourbeau.

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply