Sănătate

INTALNIRE cu terapeuta si autoarea LISE BOURBEAU la BUCURESTI, in seara zilei de 16 OCTOMBRIE!

septembrie 1, 2013

Distribuie!

Dragii mei, va invit sa participati la o intalnire cu autoarea LISE BOURBEAU in scopul descoperirii adevaratelor cauze ale diverselor afectiuni si aplicarea unei metode extrem de eficiente, numita „metoda asculta-ti corpul!” Iar daca va inscrieti si specificati ca sunteti cititori ai site-ului Arta Educatiei, beneficicati de 10% reducere! Ne vedem pe 16 octombrie!

Autoare a 20 de carti, printre care si best-seller-ul „Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun de pe pamant!”, Lise Bourbeau a furnizat tuturor cititorilor sai reteta perfecta pentru o viata echilibrata. Prin intermediul cartilor publicate si cursurilor practice pe care le-a sustinut de-a lungul carierei sale, metodele sale au fost impartasite direct, in beneficiul tuturor persoanelor care au vrut sa experimenteze stilul de viata propus de ea.

Peste 40.000 de persoane cu cazuri clinice, timp de 30 de ani, au fost ajutate si motivate de specialista in metafizica Lise Bourbeau, in descoperirea adevaratelor cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic reprezinta efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental, iar metafizica este necesara in tratarea bolilor, ca o varianta complementara.

In 1982, Lise Bourbeau a infiintat Scoala „Listen to your body”- cel mai important centru international de dezvoltare personala din Quebec, unde cursurile practice si filizofia de viata a terapeutei ajuta oamenii sa se cunoasca mai bine, sa isi vindece ranile emotionale si sa redescopere iubirea de sine.

Metoda „Asculta-ti corpul!”, creata de Lise Bourbeau, a fost impartasita direct in cadrul conferintelor si seminariilor din peste 20 de tari.  Autoarea vine la Bucuresti, in data de 16 octombrie, pentru a ajuta oamenii sa depasesca situatiile dificile si sa obtina schimbari concrete in modul de a trai.

Pentru mai multe informatii si inscrieri accesati pagina oficiala a evenimentului:   https://www.facebook.com/events/237314176416657/ .

Pentru a beneficia de discount de 10% folositi codul de inscriere ArtaEducatiei.

Aceasta a fost Lise Bourbeau. Eu sunt Andreea și pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply