Povești de viață

Povestea Andrei

septembrie 1, 2013

Distribuie!

Andra are doar 13 ani și înclinație către a scrie și a-și exprima sentimentele. Și de asemenea, a avut curajul de a împărtăși câteva lucruri  despre ea! Sunt foarte încântată de faptul că, îmi scriu oameni ca Andra, foarte tineri, care au pornit atât de devreme pe calea dezvoltării personale. Cu siguranță, vor avea un viitor luminos! Iată ce ne spune ea:

Bună! Mă numesc Andra, am 13 ani și jumătate. Sunt în zodia Vărsător.

Sunt o fire sinceră, sociabilă, care se supără foarte rar. Apreciez persoanele, care spun totul verde în față și care dacă vor să afle ceva, te întreabă personal, nu întreabă cunoștințe sau alți prieteni. Îmi place să ascult oamenii și să le dau sfaturi. Deși îmi place să socializez, nu mă deschid foarte repede persoanelor cu care nu petrec mult timp și pe care nu le cunosc foarte bine. Din pricina ezitarii de a mă deschide acelui gen de persoane, când mă întâlnesc cu ele nu am mereu un subiect de discuție, ceea ce e deranjant, deoarece intervine acea tăcere.

De puțin timp am cunoscut un băiat cu un an mai mic decât mine și vrem să devenim cei mai buni prieteni, dar intervine ceea ce am scris în frază precedentă. Ușor, ușor am depășit acea timiditate,care era reciprocă, dar mai am de „lucrat”. Am o vagă impresie că lui îi place de mine, dar mai întâi vreau să îmi construiesc o prietenie puternică cu el. Mă consider norocoasă că mi-am făcut câteva prietene de suflet în care am încredere totală.

Revin la socializare, parcă acum nu mai reușesc să leg așa ușor prietenii cum o făceam cu un an-doi în urmă. Sunt mai timidă și închisă, poate că prea stresată de părerea pe care și-o poate face cel de lângă mine. Anul trecut, am vrut să particip la o activitate realizată de pshilogul școlii, titlul era dezvoltare persoanală și consta în mai multe ședințe la care participau grupuri de 5-6 elevi. Dar acea frică că nu voi putea să spun ce simt, m-a oprit. Anul acesta aș vrea să particip și sper să nu se întâmple ca dacă trecută.

Câteva întâmplări din copilărie destul de neplăcute m-au făcut mai puternică, dar nu regret nimic. Mereu sunt dornică de a ajuta  oamenii.

O pasiune de-a mea este echitația. Când sunt pe cal, simt că nimic nu mă poate supăra. Îmi place legătură dintre cal și călăreț. Nu sunt suficiente cuvinte pentru a o putea descrie.

De asemenea, îmi plac drumețiile pe munte, când după un traseu dificil realizezi că ai ajuns unde ți-ai propus. Când sunt pe munte mă deconectez de lumea din jur și mă simt împlinită.

Mi-a plăcut provocarea dumneavoastră. Va rog, dacă nu cer prea mult, să îmi dați câteva sfaturi referitoare la defectele, care reies din ce am scris mai sus. Mulțumesc!

Eu nu consider că, din cele ce ne-a spus Andra reise că are defecte! Va încurajez să îi lăsăți un comentariu cu sugestii și cum ați depășit experiențe asemănătoare!

Mulțumim, Andra!

[DDET ]

Sunt o fire sinceră, sociabilă, care se supără foarte rar. Apreciez persoanele, care spun totul verde în față și care dacă vor să afle ceva, te întreabă personal, nu întreabă cunoștințe sau alți prieteni.

[/DDET]

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Natalia septembrie 5, 2013 at 10:27 am

    Draga mea Andra, noi doua semanam doar ca eu am 15 ani. Nu este rau sa nu spui oricui lucruri personale despre tine, la care tu tii si ai vrea sa le impartasesti numai cu persoanele importante din viata ta. Totusi, uneori sunt momente in care pur si simplu e bine sa ne deschidem sufletul in fata oamenilor din jur, cum ar fi momentul de la scoala. Eu te incurajez din suflet sa participi pentru ca nu ai nimic de pierdut, doar de castigat. Si eu sunt exact ca tine. De exemplu daca vara asta am studiat singura la engleza nu am vrut sa stie nimeni pentru ca nu suport sa stea oamenii sa se gandeasca la ce fac eu. Nu stiu daca e neaparat bine, nici daca are legatura cu increderea in sine pentru ca eu am incredere in mine, doar ca imi place ca fiecare sa isi vada de treaba lui.

    P.S. Cand ma gandesc cum eram acum 2 ani nu-mi vine sa cred cat m-am schimbat, cum mi-am modelat gandirea. Asta ma face sa am si mai mare incredere in viitor. Mergi pe drumul pe care ai pornit si fi in permanenta legatura cu mintea si sufletul tau.

    P.P.S. Un anumit strop de timiditate e placut, dar trebuie sa fii tupeista, indrazneata, sa ai incredere sa iti spui cuvantul! Nu ai de ce sa te temi de parerile oamenilor pentru ca de obicei atunci cand cineva isi formeaza o parere despre cel de langa el, o face raportandu-se inconstient la sine.

    Sper ca ai inteles ce vroiam sa zic. Poate va explica Arta Educatiei mai bine.

  • Leave a Reply