Dezvoltare personală Povești de viață

Povestea Angelei

noiembrie 17, 2011

Distribuie!

Angela a indraznit sa ne impartaseasca cateva lucruri despre viata ei, ne-a expus o situatie care o macina in momentul de fata, in speranta ca va gasi calea de a iesi din acest impas.

Solutia o poate gasi doar ea. Dar tu ai posibilitatea sa ii povestesti despre experientele tale asemanatoare si felul in care ai reusit sa depasesti problema, daca te-ai confruntat cu asa ceva. Este o buna oportunitate sa empatizei.

Iata ce ne spune ea:

Buna,sunt Angela.
Acum o saptamana cand ai lansat provocarea , eu spuneam ca sunt indignata. Indignata de oamenii care invatati si cu sorti de izbanda nu au curajul de a spune un adevar in fata. Am invatat ca prima impresie conteaza ,dar te mai poti si insela. In urma cu doua saptamani am fost la o firma pentru un job part time. Asteptam raspuns dupa interviu. Atunci raspunsul a fost ca trebuie sa astept, in caz de nu se reabiliteaza angajatul respectiv voi avea postul. La momentul cand ti-am scris aflasem ca adevaratul motiv pentru care nu am fost placuta este ca am avut multe locuri de munca si asta inseamna instabilitate.

Sa o luam de la capat. Am terminat liceul ,am vrut sa fac arta,dar pentru ca am ramas fara tata de la varsta de 17 ani ,a trebuit sa muncesc pentru a-mi intretine familia, pentru ca mama nu avea serviciu si sora mea avea pe atunci noua ani.

-primul loc de munca ,faliment
-al doilea loc de munca,intretirea familiei
-al treilea loc de munca,mai bine platit decat al doilea deci pe langa aceasta treaba mai putem sa pun si un ban de-o parte pentru visul meu,insa organismul meu nu a putut lupta cu conditiile muncii mele de atunci si am facut o pleurezie, asa ca doua luni am stat in spital si patru luni am facut tratament acasa,avand restrictii de la medic, printre care si acela de a-mi cauta un loc de munca care sa nu se bazeze pe un efort fizic sustinut.

In 2003 ,m-am ambitionat cu bani putini in buzunar si cu o pregatire care nu era asa cum trebuie , sa imi incerc norocul la facultate (sapte locuri pe tara in aceea vreme).Si acum imi amintesc textul pe care trebuia sa-l dezbat si sa-l dezvolt.
IL VEDE , II SPUNE SA STEA JOS SI IL PUNE SA SEMNEZE. Avand timp limitat,nu stiu ce s-a intampat, un blocaj mintal caci intrebarile care trebuiau sa dezvolte acest text veneau ca intr-o cascada. Cine este el, ce trebuie sa semneze, unde se face actiune , cine este cel care il pune sa semneze, de ce trebuie sa semneze etc.

Am picat examenul.Multi ani dupa aceasta incecare am avut speranta ca voi putea sa incerc si a doua oara. Nu a fost asa, caci problemele au fost multe. Pentru mine nu a fost un esec, a fost o experienta de viata, invatand foarte multe lucruri din interiorul facultatii, ca lumea nu era asa de buna si frumoasa cum o vedeam eu la aceea vreme.

-al patrulea loc de munca-cel care mi-a adus satisfactii, insa a venit criza si s-a reoganizat activitatea intrand in somaj. In acelasi timp m-am inscris la lls, de data asta la distanta, pe care nu am putut sa o termin desi am promovat primul an, caci eram de acum somera.
-al cincilea loc de munca ,doar sase luni am rezistat(conditii si salariu)
-al saselea loc de munca trebuia sa fie acum cateva luni,semnand contracte pentru aceasta firma treizeci de persoane,dar pentru ca primaria nu a fost dispusa sa cedeze un anumit spatiu toate aceste contracte s-au reziliat.

Pentru ca imi doresc sa am o viata mai buna si mai frumoasa inseamna instabilitate? E ADEVARAT si acum nu imi da pace prima mea dragoste, arta.

In ce priveste viata mea de cuplu,pentru ca mama a fost o sotie umilita,eu nu mi-am dorit acest lucru,amanand si asteptand barbatul pe care eu il aveam in minte. Mi-am dorit sa am un barbat care sa aiba aceiasi varsta ca mine,care sa nu fie curvar, betiv, vulgar, brutal si il am de vreo patru ani.

CONCLUZIA?
Adaug la provocare.Iubesc natura, arta si copiii. Iubesc libertatea, a nu se intelege dezmat, deci as strabate in lung si in lat mari si tari, mi-ar placea sa am posibilitatea sa daruiesc cat mai mult si sa creez lumea la care eu visez. Nu mi-ar placea sa mor banal, adica in patul meu. Si asa cred ca am spus tot despre mine.

Daca te-a impresionat povestea Angelei nu ezita sa-i dai un Like!

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply