Dezvoltare personală Evoluţie personală Gândire pozitivă Încredere în sine Iubire de sine

Tuturor celor care nu m-au putut iubi

noiembrie 6, 2019
tututror acelora ce nu m-au putut iubi

Distribuie!

Tuturor acelora care nu m-aţi putut iubi şi aţi fugit de mine, vă mulţumesc! Datorită vouă am învăţat să mă iubesc eu. Azi nu mai sufăr de neiubire.

Tuturor acelora care m-aţi respins şi mi-aţi transmis că nu sunt importantă și nici suficient de bună, vă mulţumesc! Datorită vouă, am învăţat să fiu importantă și suficientă pentru mine. Azi nu mai sufăr de respingere.

Tuturor acelora care m-aţi minţit şi v-aţi ascuns, vă mulţumesc! Datorită vouă, am învăţat să fiu eu sinceră cu mine. Azi nu mai sufăr de minciună.

Tuturor acelora ce mi-aţi vorbit urât, vă mulţumesc! Datorită vouă, am învăţat să îmi vorbesc eu impecabil mie. Azi nu mai sufăr de etichetare.

Tuturor acelora ce nu v-aţi putut asuma comportamentul nedrept faţă de mine, vă mulţumesc! Datorită vouă, am învăţat să mă comport eu blând cu mine. Azi nu mai sufăr de nedreptate.

Tuturor acelora ce m-aţi umilit şi m-aţi jignit, vă mulţumesc! Datorită vouă, m-am tratat eu cu respect pe mine. Azi nu mai sufăr de umilire.

Tuturor acelora care m-aţi pedepsit, vă mulţumesc! Datorită vouă, am devenit eu îngăduitoare cu mine. Azi nu mai sufăr de inadecvare.

Ţie, prietenului care mi-ai întors spatele când nu ţi-am făcut pe plac sau atunci când am avut nevoie, ţie, prietenei care n-ai mai avut loc şi pentru mine în maşină, ţie, celei ce eşti prea ocupată ca să îmi răspunzi la telefon în cursul zilei, ţie, celei ce nu ai putut să îţi asumi că nu vrei să îmi dai o recenzie, ţie, celui care m-ai trecut în calendar ca să nu uiţi că trebuie să te vezi cu mine, ţie, celui ce ai uitat că aveam întâlnire, ţie, celui ce nu ai vrut o relaţie cu mine… îţi mulţumesc! Datorită ţie, azi simt că locuiesc în mine.

Vă cer iertare tututror celor care n-aţi putut să mă iubiţi, îmi pare rău pentru părţile din mine care v-au făcut să mă trataţi cu lipsă de afecțiune şi vă mulţumesc că mi-aţi arătat unde e loc de vindecare! Datorită vouă, eu azi trăiesc în iubire și zbor spre desăvârșire. Şi declar că vă iubesc, căci sunteţi părţi din mine, toți.

Eu v-am iertat.

Şi pe cei ce m-aţi tratat cu dispreţ sau cu indiferenţă, şi pe cei ce m-aţi tratat cu nemulţumire, şi pe cei ce m-aţi umilit, şi pe cei ce m-aţi agresat, şi pe cei ce m-aţi trădat şi pe cei ce aţi fost prea ocupaţi ca să mă prioritizați pe mine. Eu nu mai învinovăţesc pe nimeni. Ceea ce s-a întâmplat în copilărie am vindecat, ceea ce s-a întâmplat la maturitate am acceptat şi mi-am asumat responsabilitatea pentru această viaţă.

Eu m-am iertat.

Mi-am cerut iertare mie, pentru toate clipele în care nu am ştiut să mă iubesc, pentru toate momente în care m-am respins și nu m-am prețuit, în care am fost prea puţin importantă pentru mine. Mi-am cerut iertare mie pentru toate situaţiile în care m-am minţit şi m-am ascuns de mine, în care nu mi-am putut asuma propriul comportament şi mi-a fost rușine.

Azi mă îmbrăţişez şi îmi declar iubire mie, îmi mulţumesc pentru că m-am adus până în punctul ăsta şi îmi promit să-mi fiu mereu fidelă mie!

Tuturor acelora care nu m-aţi putut iubi, azi vă mulţumesc, pentru că m-aţi învăţat ce înseamnă iubirea de sine!

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă. Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply