Dezvoltare personală Gândire pozitivă Încredere în sine Relaţii interumane

5 secrete pentru a seduce bărbații

iunie 6, 2010

Distribuie!

Vrei să-ți spun un mic secret? Bărbații nu sunt atât de complicați pe cât credem noi. Uneori, este suficientă doar simpla ta prezență pentru a le stârni interesul. Tot mai speri să afli rețeta seducției?

Uita de ea! Nu există rețetă, secrete sau poțiuni magice. Uneori sunt necesare doar câteva ingrediente adăugate personalității tale pentru a scoate la suprafață fiara din fiecare bărbat. Ia seama de ele și ai să observi rezultatele.

  • Încrederea în sine. Cu siguranță, ai remarcat că foarte multe femei, care nu sunt neapărat frumoase, au un succes nebun la bărbați. Te întrebi de ce? Încrederea în forțele proprii este cheia! O  femeie conștientă de calitățile ei este mai sigură pe ea, și acționează în consecință. Bărbaților le plac femeile sigure pe ele, puterea lor de atracție este magică.
  • Complexul perfecțiunii. Oricât ți-ai dori, nu poți atinge perfecțiunea, pentru că nu există! Notează-ți asta. Renunță să mai alergi după perfecțiune, altfel nu vei mai înțelege esența vieții. Acceptă-ți defectele, fac parte din tine. Ai să fii uimită când ai să descoperi că mulți bărbați nici măcar nu le observă. Am auzit replici de genul :”Ce funduleț drăguț ai, cu gropițe, ca de bebeluș!”. Iar noi ne facem atâtea griji pentru gropițe…
  • Naturalețea. Cum ai vrea să nu fie șocat când te vede nemachiată, dacă până acum te-ai ascuns sub o masca de pudră, fond de ten și blush? Ai grijă de tine, fii epilata, cremuită, machiată, dar nu exagera. După ce l-ai cucerit, renunță, treptat, la micile “trucuri” de înfrumusețare. Azi lentilele, mâine genele false, poimâine creionul dermatograf, sutientul cu push up etc., până vei ajunge mai aproape de frumusețea ta naturală.
  • Zâmbetul. Zâmbetul este ca un  magnet, el atrage întotdeauna energie pozitivă. Fă din a zâmbi un lucru firesc. Zâmbește de fericire, bucură-te de viață chiar și în situațiile dificile. Situațiile se transformă în probleme doar  dacă le privești într-un mod negativ.
  • Vestimentația. Vedem pe stradă tot soiul de combinații ciudate. Femei care, în încercarea lor de a seduce, tind către vulgar (vezi exemplul cluburilor de noapte). Nu spun să nu fii sexy. Dar nu confunda, ai grijă la vestimentație. A fi sexy ține și de atitudine. Știu femei care nu au o garderobă foarte diversificată, dar combină elementele într-un stil care le oferă strălucire.

Nu uita că cel mai important lucru, general valabil, este să fii tu însăți. Renuntță la măști si la imitații, dezvoltă-ți abilitățile și fă-le să lucreze pentru tine.

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply