Dezvoltare personală Gândire pozitivă Încredere în sine Relaţii interumane

5 secrete pentru a seduce bărbații

iunie 6, 2010

Distribuie!

Vrei sa-ti spun un mic secret? Barbatii nu sunt atat de complicati pe cat credem noi. Uneori este suficienta doar simpla ta prezenta pentru a le starni interesul. Tot mai speri sa afli reteta seductiei?

Uita de ea! Nu exista reteta, secrete sau potiuni magice. Uneori sunt necesare doar cateva ingredinete adaugate personalitatii tale pentru a scoate la suprafata fiara din fiecare barbat. Ia seama de ele si ai sa observi rezultatele.

  • Increderea in sine. Cu siguranta ai remarcat ca foarte multe femei, care nu sunt neaparat frumoase, au un succes nebun la barbati. Te intrebi de ce? Increderea in fortele proprii este cheia! O  femeie constienta de calitatile ei, este mai sigura pe ea, si actioneaza in consecinta. Barbatilor le plac femeile sigure pe ele, puterea lor de atractie este magica.
  • Complexul perfectiunii. Oricat ti-ai dori, nu poti atinge perfectiunea, pentru ca nu exista! Noteaza-ti asta. Renunta sa mai alergi dupa perfectiune, altfel nu vei mai intelege esenta vietii. Accepta-ti defectele, fac parte din tine. Ai sa fii uimita cand ai sa descoperi ca multi barbati nici macar nu le observa. Am auzit replici de genul :”Ce fundulet dragut ai, cu gropite, ca de bebelus!”. Iar noi ne facem atatea griji pentru gropite…
  • Naturaletea. Cum ai vrea sa nu fie socat cand te vede nemachiata, daca pana acum te-ai ascuns sub o masca de pudra, fond de ten si blush? Ai grija de tine, fii epilata, cremuita, machiata, dar nu exagera. Dupa ce l-ai cucerit, renunta, treptat, la micile “trucuri” de infrumusetare. Azi lentilele, maine genele false, poimaine creionul dermatograf, sutientul cu push up etc., pana vei ajunge mai aproape de frumusetea ta naturala.
  • Zambetul. Zambetul este ca un  magnet, el atrage intotdeauna energie pozitiva. Fa din a zambi un lucru firesc. Zambeste de fericire, bucura-te de viata chiar si in situatiile dificile. Situatiile se transforma in probleme doar  daca le privesti intr-un mod negativ.
  • Vestimentatia. Vedem pe strada tot soiul de combinatii ciudate. Femei care, in incercarea lor de a seduce, tind catre vulgar (vezi exemplul cluburilor de noapte). Nu spun sa nu fii sexy. Dar nu confunda, ai grija la vestimentatie. A fi sexy tine si de atitudine. Stiu femei care nu au o garderoba foarte diversificata, dar combina elementele intr-un stil care le ofera stralucire.

Nu uita ca cel mai important lucru, general valabil, este sa fii tu insati. Renunta la masti si la imitatii, dezvolta-ti abilitatile si fa-le sa lucreze pentru tine.

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply