Dezvoltare personală

Care este nevoia ta dominantă?

ianuarie 22, 2013

Distribuie!

La sfârșitul lui 2012 îți mulțumeam pentru faptul căai fost alături de mine, ai aplicat ceea ce ai citit și mi-ai întărit convingerea că materialele pe care le împărtășesc cu tine sunt valoroase și calitative. Îți spuneam atunci că,datorită ție am ajuns în finală pentru infopremiul anului, cu cartea „Trăiește Autentic! Descoperă Secretul Fericirii”.

Din păcate, nu am putut să revin cu informații, întrucât am întâmpinat câteva dificultăți tehnice. Acum însă am depășit toate obstacolele, și îți pot spune că, am ieșit pe locul 4 pe țară în categoria „Dezvoltare Personală”. Este incredibil, mai ales pentru faptul că, am ajuns într-un top în care sunt prezente nume mari, oameni care au scris multe cărți, oameni care susțin workshop-uri în mod constant, oameni care dețin monopol in acest domeniu de foarte mulți ani. Click pe link pentru a vedea top-ul: http://premiu.infoprenoriat.com/finală/

Sunt mândră de acest rezultat și simt nevoia să îți mulțumesc din nou, din tot sufletul meu. Îmi pare bine că, ai apreciat informațiile pe care ți le-am prezentat, și mă bucur nespus că „Trăiește Autentic! Descoperă secretul fericirii” te-a ajutat să îți transformi viața pe toate planurile și să cunoști fericirea autentică.

Am muncit din greu pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi practice, mi-am dedicat foarte mult timp pentru asta și am reușit să depășesc toate obstacolele, care mi-au apărut în cale, de la cele de ordin material, până la cele legate de lipsa susținerii celor din jur. Dar eu am avut un vis, și am crezut în el. Iar visul meu este acum realtitate. Și te încurajez să faci la fel. Dacă crezi în ceva, vei reuși!

Pe parcursul procesului de creație, am descoperit în mine o putere nemărginită, de care nu eram conștientă. Și am cultivat-o din plin. Iată-mă azi, bucurându-mă de rezultatele muncii mele. Nimic nu a fost în zadar, și vreau să crezi că tot ceea ce faci acum, oricât de mic, îți va aduce rezultate remarcabile în viitor. Nu te lăsa descurajat de nimic, pentru că și în tine sălășluiește o imensă putere, care te poate duce acolo unde îți dorești să fii cu adevărat.

Eu am ajuns într-un anumit punct și consider că, este cazul să evoluez, să merg mai departe, să îndrăznesc mai mult. Primesc de foarte multă vreme email-uri în care mi se cere să fac workshop-uri. Încă o dovadă a faptului că, oamenii sunt conștienți de potențialul comunității Arta Educatiei și își doresc mai mult de la mine, mai mult de la noi, mai mult de la viață.

Așadar, consider că,  acesta este momentul potrivit pentru a-ți satisface nevoile tale cele mai profunde. Mă simt pregătită să te ajut la un nivel mai profund. Mă simt pregătită să creez cu ține o conexiune spirituală, dincolo de monitor, dincolo de site, dincolo de măști și aparențe.

Astăzi știu că, este cazul să ne vedem față în față și să facem schimb de energie pozitivă. Mi-aș dori să luăm unii de la alții toate invățăturile prețioase pe care le-am strâns până în acest moment al vieții noastre. Pentru că, fiecare dintre noi merită să trăiască frumos, merită să trăiască fericit, merită să trăiască în pace și în armonie. Și sunt convinsă de faptul că, atunci când ne vom uni forțele, lumea va fi a noastră. Imaginează-ți cum ar fi să te simți complet liber, în vârful muntelui, având lumea la picioare. Sunt ferm convinsă că împreună vom reuși să creăm ceva spectaculos, să schimbăm mentalități, să ne creionăm o altă realitate, conformă dorințelor noastre.

Cu alte cuvinte, vreau să te anunț că, datorită faptului că, am ajuns în acest top, în urma feedback-urilor tale pozitive în ceea ce privește articolele și cartea „Trăiește Autentic! Descoperă secretul fericirii” , dar și pentru că am primit atât de multe email-uri în care ți-ai exprimat dorința de a participa la workshop-uri ținute de mine, te anunț că m-am decis să răspund nevoilor tale și să trecem la acest următor nivel.

Am totuși nevoie de ajutorul tău, întrucât tu ești cel care m-a ajutat în tot acest proces, tu ești cel care a avut încredere în mine și tu ești cel care m-a inspirat până acum. Părerea ta este foarte importantă pentru mine, întrucât încerc să răspund întotdeauna nevoilor tale celor mai profunde. Așadar, vreau să fac o statistică pentru a află care este nevoia dominantă și primordială căreia îi pot răspunde în cadrul primului meu workshop, și prin urmare, te aștept să îmi spui care este suferința ta cea mai profundă la momentul actual, ce te macină, unde ești blocat în momentul de față, peste ce ți-ai dori să treci acum, ce problemă ai vrea să depășești. Pe baza răspunsului tău, vom înainta împreună către o etapă de mai bine.

 

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

1 Comment

  • diana februarie 3, 2013 at 8:31 am

    Andreea felicitari inca odata…rezultatele vor fi din ce in ce mai bune, sunt convinsa, pt ca se vede cat de mult iti doresti sa ajuti si sa deblochezi impotmolirile oamenilor la nevoie…te pup.

  • Leave a Reply