Dezvoltare personală Relaţii de cuplu

Cum să seduci bărbații

iulie 2, 2010

Distribuie!

Probabil ai întâlnit femei pentru care a cuceri este un lucru firesc și pentru care tot ceea ce implică atragerea sexului opus pare o muncă ușoară și naturală. Tu știi să cucerești un bărbat, știi cum să-l seduci?

Indiferent dacă îți dorești să cucerești inima sau mintea unui bărbat, trebuie să faci ceea ce este necesar pentru a reuși. Fără rețineri, fără rușine, fără frică. Nu este nevoie de magie pentru a face orice bărbat să-ți cadă la picioare. Nu trebuie să fii neapărat magnifică, strălucitoare, tânără sau norocoasă. Ceea ce trebuie să știi este că totul se învață. Așa că poți să începi aplicând următoarele 3 strategii:

1. Dezvoltă-ți o personalitate atractivă.

Dacă îți dorești să ai succes la bărbați, trebuie în primul rând să-ți dezvolți o personalitate atractivă. Personalitatea atractivă este acea personalitate puternică, definită prin încrederea în sine. În momentul în care vei reuși să-ți exprimi liber sentimentele, să te distrezi, să fii activă, să-ți propui scopuri, să fii ambițioasă în îndeplinirea lor, să arăți și să te simți sănătoasă, vei da naștere, în mod natural, unor valuri de încântare în privința persoanei tale, iar bărbațîi cu siguranță te vor remarca mult mai ușor.

Atunci când te vei simți cu adevărat fericită și entuziasmată de propria existența, vei genera o puternică atracție, astfel încât în momentul în care îți va plăcea cu adevărat cineva, nu va trebui să faci eforturi deosebite pentru a-l cuceri.

2. Fă bărbații să se simtă bine în preajma ta!

Nu este chiar atât de greu, o poți face dacă îi înțelegi nevoile și îi oferi ceea ce își dorește. Când vorbești cu el, identifică ce îi place și gândește-te cum ai putea deveni parte din tablou. Poate aveți interese, aspirații, sau plăceri comune. Ceea ce trebuie să reții este faptul că bărbaților pe care îi cucerești le place felul în care îi faci să se simtă atunci când sunt cu tine. Dacă se simte entuziasmat, bucuros, dacă se creează o conexiune, profunzime, rafinament, atunci cu siguranță îl vei câștiga ușor.

3. Concentrează-te aspura flirtului!

Dacă îți place foarte mult cineva, evită să-i declari sentimentele și să-i dai întâlnire ușor. Concentrează-te asupra flirtului și așteaptă mai întâi să se producă o conexiune între voi. Astfel, întâlnirile vor veni de la sine. Trebuie să aștepți că lucrurile să se “încălzească” puțîn, să-l lași să se convingă că ești o persoană minunată cu care își dorește să fie și va deveni o pradă ușoară.

Dacă scopul tău este de a avea succes și de a cuceri bărbațîi mai ușor, în mod natural, trebuie să-ți pui la punct anumite strategii.

Poți să faci în continuare ceea ce ai făcut până acum, să stai și să aștepți și să fii dezamăgită pentru că nu se întâmplă nimic, dar poți la fel de ușor să îți împrospătezi modul de a gândi, să înveți câte ceva despre psihicul masculin și să pui în aplicare un nou set de acțiuni care vor da rezultatele dorite.

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă.

Te invit să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și Instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

4 Comments

 • denisa iulie 10, 2012 at 4:28 pm

  cum fac o persoana mai mare decat mine sa ma doreasca din ce in ce mai mult

  • Clausiful martie 11, 2013 at 3:01 pm

   Pai in primul rand sa fii atenta la cum arati ( curata , ingrijita) – nu toace de 20 , nu blugi stramti , nu tone de machiaj.. acum depind de tine ce si cum vrei sa obtii.. o relatie sau doar niste sex.. apoi lista continua dar nu ma lungesc ca ai fost exhaustiva. bafta

 • andreea noiembrie 14, 2012 at 11:20 pm

  Trebuie sa ai incredere in tine si sa ii demonstrezi ca desi esti mai mica poti gandi la fel de matur ca si el.

  • Clausiful martie 11, 2013 at 3:02 pm

   Hai sa fim sinceri si echidistanti.. din moment ce un barbat mai mare sta cu o femeie mai mica ca el ( de ani ) puteam vorbi de alte aspecte cum ar fi : inocenta, puritate, ca e copilaroasa etc.. si bineinteles ca are ceva in cap , dar nu neaparat trebuie sa gandeasca la fel de matur.

  Leave a Reply