Dezvoltare personală

Daruri pentru autism

ianuarie 18, 2018

Distribuie!

Trăiesc în lumea autismului de aproximativ 7 ani. În tot acest timp am învăţat numeroase lucruri atât despre mine cât şi despre copiii cu autism, despre familiile lor, despre oamenii care îi ajută, despre contribuţie, despre umanitate, despre a nu-i lăsa în urmă pe cei ce au nevoie de ajutor.

Au fost momente în care m-am simţit neputincioasă, deşi aş fi vrut să fac mai mult. Au fost momente în care sufletul mi s-a umplut de compasiune aflând poveştile unora dintre copii. Şi au fost momente în care mi-am spus că este necesar să ajut mai mult. Pentru că aceşti copii fac terapie ABA – cea care le oferă cele mai multe şanse de recuperare, în funcţie de câte fonduri şi de câte donaţii se strâng pentru ei. Uneori au nevoie de mai multă terapie, dar părinții nu au din ce să susțină. Văzându-i cum se zbat, mi-am propus să acționez în acest sens și să le fac viața puțin mai ușoară. Aşa că am înfiinţat un ONG prin intermediul căruia strângem fonduri pentru a oferi cât de mult putem acestor copii.

A trecut aproape 1 an de când am înfiinţat Asociaţia de Dezvoltare, Evoluţie şi Educatie-ADEE. A fost un an în care m-am zbătut pentru a câştiga încredere şi pentru a atrage de partea noastră oameni care pot dărui câte ceva acestor copii. Am avut parte de multe refuzuri, însă am găsit şi oameni cu suflet mare, care au contribuit şi ne-au susţinut cum au putut. Am primit ajutor de la oameni simpli printre care şi pensionari, dar şi de la diverse companii, care ne-au susţinut cu produse pentru a dota adecvat camerele pe care le-am închiriat pentru a face terapie cu cei mici, sau pentru a face petreceri gratuite pentru pitici, ori  pentru a evalua gratuit câţiva copii şi pentru a susţine o parte din terapie.

Pentru noi şi pentru copiii noştri, aceste ajutoare au contat. Şi pe această cale vrem să le mulţumim celor ce ne-au fost alături. Printre companiile care ne-au ajutat să dotăm camerele de terapie, se numără şi Global Network SRL, prin site-urile de mobilă Drimus şi Ergos. Donaţia a fost făcută cu ocazia evenimentului Hope Friday. Am primit de la ei două măsuţe de sticlă adecvate pentru sala de aşteptare şi un scaun de birou pe care îl folosim când, după testări, interpretăm rezultatele evaluărilor celor mici.

Hope Friday se doreşte a fi un eveniment prin care antreprenorii din România sunt învăţaţi să dăruiască către Asociaţii şi Fundaţii cei 20% din impozitul pe profit pe care fiecare companie are dreptul să îi ofere completând un contract de donaţie sau de sposorizare. Este o iniţiativă extraordinară şi ne dorim ca fiecare companie să înţeleagă că responsabilitatea socială este o alegere şi că este foarte uşor să schimbe în mai bine viaţa cuiva mai puţin norocos. Sperăm că cei de la Global Network SRL să fie un exemplu pentru cât mai multe companii. Noi le mulţumim din nou pe această cale pentru că ne-au susţinut!

________________________

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, te aștept cu drag să-mi povestești mai multe despre tine și emoțiile tale la adresa contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol ca informațiile utile să ajungă și la cei care au nevoie să vadă și o altă perspectivă. Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu unde împărtășesc zilnic gânduri și idei inspiraționale.

Acceptă-ți sinele, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată în cele două cărți ale mele – Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut – pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply