Dezvoltare personală Gândire pozitivă

Cum să deblocăm potențialul din noi

iunie 27, 2015

Distribuie!

Astăzi Maria Ciobanu de pe www.bioenergoterapeut.ro iti va vorbi despre cum poți debloca potențialul din tine. Dacă iți place cum scrie și iți dorești să îi adresezi întrebări, o găsești pe Maria la adresa mariaciobanubioenergie@yahoo.com.

Acesta este articolul scris de Maria:

„Fiecare dintre noi am venit pe lume cu un anumit dar, sau har, sau dacă nu, măcar o misiune. Mai devreme sau mai târziu vom descoperi că suntem atrași de ceva, sau putem face un lucru cu o extrem de mare ușurință fără efort și cu multă pasiune. Acest lucru ce îl descoperim îl putem numi potențial, potențialul nostru de a evolua, de a ne dezvolta, de a reuși în viață.

Ești unic. Gândurile tale și imaginația ta sunt doar ale tale. Ce vrei de la viață este practic realizabil, tot ce ai nevoie este doar credința în tine.

Punctele forte și capacitățile tale pentru  a face posibil succesul în viață, sunt ascunse în oricare dintre voi. Dorința ta pentru un viitor fericit, sănătos, prosper este tot la îndemâna ta. Entuziasmul și emoția sunt create în inima ta. Decizia ta de a face orice este nevoie pentru a fi cel mai bun, este o voință pe care o ai, și odată descoperită trebuie să ți-o asumi și să o dezvolți.

Ai încredere în tine și încrederea în sine se va revărsa.

Auto-îmbunătățirea ce se regăsește pe zi ce trece în creșterea ta personală înseamnă că este totul spre bine.

Cheia pentru deblocarea potențialului tău ești tu.

În viața de zi cu zi, gândirea noastră are un rol important în desfășurarea activităților noastre, cât și în influențarea acesteia asupra etapelor din viață. Dacă gândirea este sănătoasă și pozitivă, și reușim să facem proiecții pozitive în ceea ce privește viitorul nostru, atunci întotdeauna în viața noastră frumoasă va exista loc și de mai bine.

Dacă în prezent ai o viață frumoasă, aceasta poate fi și mai frumoasă. Dacă viața ta nu e ceea ce vrei să fie și ești nefericit cu situația actuală, există un potențial imens pentru schimbare.
Îți  poți transforma viața în jurul valorii de acum, tot ce trebuie să faci este să iei decizia înțeleaptă de a face acest lucru.

Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine. Ești singura persoană ce poate privi înapoi, și să spună: ”stop joc!”. Tot ce trebuie să faci este să faci primul pas, iar apoi imaginează-ți posibilitățile și oportunitățile care pot veni în drumul tău. Aceasta îți oferă o perspectivă cu totul nouă asupra vieții, și acum mai mult ca oricând încearcă să:

  • Îți descoperi talentele ascunse
  • Vizualizezi și proiectezi viitorul
  • Deblochezi potențialul

 

Dacă admiri pe cineva, un prieten, un coleg, un sportiv, artist sau vreun lider, încearcă să vezi ce-ți  place la ei, ce ai descoperit inedit la ei, cu ce s-au remarcat în activitatea lor, toate acestea punându-le cap la cap, descoperi poate un indiciu în ceea ce privește pasiunea sau talentul tău. De ce nu ai face carieră, și de ce nu ai dezvolta potențialul într-una din activitățile enumerate mai sus? Gândește-te cum ai lucra pe cont propriu în acel domeniu, ce îmbunătățiri ai aduce, și ce idei noi ar reîntregi succesul activității în care te-ai regăsi. Dacă proiecțiile tale sunt bune, te va ajuta să faci lucru cel mai bun și să fii persoana cea mai bună.

Niciodată nu-ți subestima propriile abilități!

Majoritatea dintre noi, atunci când părăsim școala, ne oprim din învățătură și cunoaștere. Ce este cel mai trist este că, atunci când ne oprim din învățătură ne oprim din dezvoltarea ca persoană. Este regretabil că din cauza ritmului vieții lăsăm la o parte cunoașterea, singura care are un rol primordial în evoluția conștiinței noastre, și regăsirea sinelui.

Niciodată nu este prea târziu în ceea ce privește schimbarea și călătoria noastră în descoperirea compasiunii, fericirii și a iubirii.

Deblochează potențialul din tine! Este cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată.”

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să apeși butonul de like de mai jos și lasă un comentariu în care să-ți spui părerea.

Aceasta a fost Maria. Eu sunt Andreea și pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply