Dezvoltare personală

De ce să fii voluntar?

iunie 6, 2010

Distribuie!

E o mare onoare sa fii viu, e fascinant  – Antonio Lobo Antunes
Ai fost vreodata in Delta? Daca raspunsul este pozitiv, cu siguranta ai trait o experienta minunata. Daca nu ai ajuns pe acest taram desavarsit pana acum, nu ezita sa o faci! Natura este extrem de generoasa…fauna, flora, VIATA! Dar cati dintre noi constientizeaza adevaratul inteles al acestui miracol numit viata, si cel mai important, cati dintre noi ii ofera respectul cuvenit?

Delta are multe de aratat. Pe langa frumusetea salbatica a naturii, ea spune o poveste si despre oameni. O poveste al carui final nu este tocmai fericit…Este o poveste despre “respectul” pe care oamenii i-l poarta, despre mormane de gunoaie si tone de pet-uri…Despre frumusete si durere…Daca auzi strigatul disperat al naturii, daca vezi lacrimile vietii, implica-te, fa ceva cat de mic care sa-i aline suferinta. Sta in puterea noastra sa schimbam ceva!

Cum sa faci asta? Un prim pas ar fi voluntariatul.

De ce sa faci asta? Din mai multe motive:

Iti hraneste spiritul si-ti creste nivelul stimei de sine. Am trait experienta. Am simtit-o pe pielea mea, dupa doua zile de adunat saci intregi de gunoaie si pet-uri, pe o arsita innabusitoare. Desi a presupus si ceva munca fizica, am facut-o cu pasiune, iar satisfactia a fost uriasa.Natura m-a invatat ce inseamna disciplina. Incearca si ai sa intelegi.

Este o buna oportunitate pentru a iesi din zona de confort. O astfel de actiune strage la un loc oameni cu aceleasi idealuri, care lupta pentru aceeazi cauza, oameni in compania carora te simti bine si cu care poti lega prietenii adevarate.

Te ajuta sa te dezvolti. Iti ofera sansa de a evolua ca si persoana, de a iesi din rutina, de a invata lucruri noi, de a folosi timpul in favoarea ta. Te face sa devii mai bun.

Pentru ca daca iubesti, respecti si protejezi natura, ea iti raspunde in acelasi mod si-ti ofera posibilitatea de a te bucura de beneficiile ei. Conditia este sa EXISTE natura!

Poti sa faci asta?
DA, daca-ti doresti cu adevarat! Daca esti convins ca este un pas important in dezvoltarea ta spirituala! Daca respecti si iubesti viata! Sau daca vrei sa incepi sa o iubesti…

Daca sta in puterea ta sa o faci, implica-te!
In Romania, aceasta activitate este reglementata prin Legea 195/2001.

Pentru vindecare emoțională, pentru echilibrare interioară prin psihoterapie și hipnoză, mă găsești pe contact@andreeasavulescu.ro

Pun accent pe educație, așa că te rog distribuie acest articol! Poți să vizitezi paginile de Facebook Psihoterapeut Andreea Săvulescu și instagram @psihoterapeutandreeasavulescu și de acceptare a sinelui, depășește-ți blocajele emoționale și descoperă fericirea adevărată, în cele două cărți ale mele, Ziua în care m-am iubit cu adevărat și Trăiește autentic! Lecții de fericire de la un psihoterapeut, pe care le poți comanda la preț promoțional, de aici: Pachet Bookzone Andreea Săvulescu!

Și nu uita, în aceste vremuri incerte, reușim împreună!

Îți mulțumesc și te îmbrăţişez cu drag,

Andreea

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply